tirsdag den 18. december 2012

Flere af de glutenfrie småkager

... De er så gode. Opskrift kommer straks :) Jeg har taget udgangspunkt i disse: ingefærsmåkager

Af Louisa Lorang






Ingredienser: (til 20-25 styk)
 75 g blødt smør
 150 g sukker 
 50 g brun farin 
 1 stort æg
 2 tsk. stødt ingefær
 2 tsk. stødt kanel
 240 g glutenfri mel - jeg brugte den gule/orange fra Finax 
 1/2 tsk. natron
 100 g chokolade, grofthakket


Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine. Tilsæt farin, æg, pisk til massen er samlet. Bland mel, natron, stødt ingefær og kanel og rør melblandingen i smørret. Vend til sidst chokolade i.
Tril dejen til 20-25 kugler. Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med to fingre. Bag dem ved 175 grader i 8-12 minutter. Lad dem køle af på pladen.
Opbevar de helt afkølede cookies i en kagedåse i op til en uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar