Af Louisa Lorang
75 g blødt smør
150 g sukker
50 g brun farin
1 stort æg
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt kanel
240 g glutenfri mel - jeg brugte den gule/orange fra Finax
1/2 tsk. natron
100 g chokolade, grofthakket
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine. Tilsæt farin, æg, pisk til massen er samlet. Bland mel, natron, stødt ingefær og kanel og rør melblandingen i smørret. Vend til sidst chokolade i.
Tril dejen til 20-25 kugler. Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med to fingre. Bag dem ved 175 grader i 8-12 minutter. Lad dem køle af på pladen.
Opbevar de helt afkølede cookies i en kagedåse i op til en uge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar